Lucrez la o institutie de stat serviciul recuperare debite,am un dosar in care debitorul a decedat si am facut adresa la notarii publici sa-mi trimita daca s-a dezbatut succesiunea si cine sunt mostenitorii .Am primit adresa ca succesiune a fost dezbatuta si se afla inregistrata la un anumit birou notarial . Am trimis adresa la acel birou notarial de jumatate de an dar nici pana in prezent nu am primit raspuns am revenit cu o alta adresa ,telefon mail si nici pana in prezent nu am primit raspuns.Cui trebuie sa ma adresez sa aflu mostenitorii s-au daca pot trimite adresa la ANAF fara sa am numele mostenitorului.Mentionez ca are proces verbal de constatare a crentei care este titlu executoriu.
In locul dumneavoastra :
- as mai incerca - pt ultima oara - cu o adresa (oficiala, cu confirmare de primire ) catre notariat; totodata, as pune in vedere notarului sa-mi raspunda in termen de 3 zile de la primire;
- dupa expirarea termenului, as face o sesizare catre Camera Notarilor Publici - in care as arata ca nu am primit niciun raspuns de la biroul notarial in cauza;
-as trimite o adresa si la organul fiscal de care apartinea decedatul .
Completez cu o precizare: de la directia de impozite si taxe ar trebui sa obtineti informatii, intrucat daca defunctul a avut bunuri imobile si s-a dezbatut succesiunea, mostenitorii sunt obligati sub sanctiunea amenzii sa se inregistreze.
Succesiune
jackelina
buna seara am si eu o intrebare socrul meu face in aprilie un an de cand a decedat si nu am primit nimic acasa prin care sa ne anunte ca tb sa facem ... (vezi toată discuția)
Adresa notari
giita
Lucrez la o institutie publica si am trimis o adresa catre un birou notarial in care ceream sa ne comunice cine sunt mostenitori de pe urma unui anumit ... (vezi toată discuția)