avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare debit

Lucrez la o institutie de stat serviciul recuperare debite,am un dosar in care debitorul a decedat si am facut adresa la notarii publici sa-mi trimita daca s-a dezbatut succesiunea si cine sunt mostenitorii .Am primit adresa ca succesiune a fost dezbatuta si se afla inregistrata la un anumit birou notarial . Am trimis adresa la acel birou notarial de jumatate de an dar nici pana in prezent nu am primit raspuns am revenit cu o alta adresa ,telefon mail si nici pana in prezent nu am primit raspuns.Cui trebuie sa ma adresez sa aflu mostenitorii s-au daca pot trimite adresa la ANAF fara sa am numele mostenitorului.Mentionez ca are proces verbal de constatare a crentei care este titlu executoriu.
In locul dumneavoastra :
- as mai incerca - pt ultima oara - cu o adresa (oficiala, cu confirmare de primire ) catre notariat; totodata, as pune in vedere notarului sa-mi raspunda in termen de 3 zile de la primire;
- dupa expirarea termenului, as face o sesizare catre Camera Notarilor Publici - in care as arata ca nu am primit niciun raspuns de la biroul notarial in cauza;
-as trimite o adresa si la organul fiscal de care apartinea decedatul .

Completez cu o precizare: de la directia de impozite si taxe ar trebui sa obtineti informatii, intrucat daca defunctul a avut bunuri imobile si s-a dezbatut succesiunea, mostenitorii sunt obligati sub sanctiunea amenzii sa se inregistreze.

[puteti completa folosind functia -editeaza]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune jackelina jackelina buna seara am si eu o intrebare socrul meu face in aprilie un an de cand a decedat si nu am primit nimic acasa prin care sa ne anunte ca tb sa facem ... (vezi toată discuția)
Adresa notari giita giita Lucrez la o institutie publica si am trimis o adresa catre un birou notarial in care ceream sa ne comunice cine sunt mostenitori de pe urma unui anumit ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)