avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de incetare a contractului ind.de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de incetare a contractului ind.de munca

Buna ziua. Am lucrat la o firma in perioada 7.01.2011-28.03.2011 .Am ajuns cu ei la tribunal pentru neplata salariilor pe lunile aferente.Am castigat procesul ,dar partial,deoarece cheltuielile de judecata nu mi se restituie,nu stiu de ce?I-am trimis o scrisoare prin care am cerut sa -mi trimita decizia de incheiere a contractului de munca ,adeverinta prin care se dovedeste plata darilor catre Somaj,CAS pe perioada respectiva si inca nu mi le-a trimis.Ce pot sa fac ca sa ajung in posesia acestor documente daca ei nu mi le trimit?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: babycika , utilizator 23:10, 9 Mai 2012
Puteti sesiza ITM-ul ... potrivit dispozitiilor HG nr.500/2011, refuzul angajatorului de a elibera copii dupa documentele prevazute la art. 8 alin. (3), solicitate de catre salariat, constituie contraventie care este sanctionata cu amenda de catre inspectorii de munca.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu de incasat, contract si adeverinta de vechime hera2001 hera2001 Buna ziua, Sotul meu a lucrat la o firma 3 luni, a semnat un contract dar el nu a primit nici un exemplar,(in contract era trecut salariul de 1000 brut si ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ,demisie . d-r d-r Buna seara ! In ultimele 3 luni nu mi-am primit salariul de la firma unde lucrez ,n-am semnat fluturas de salariu . .Nu sunt bani deoarece s-au blocat ... (vezi toată discuția)
In cate zile sunt obligati sa imi dea decizia de incetare? ncsimona ncsimona Am avut contract pe perioada determinata pana pe 15.05.2013, dar eu nici pana azi nu mi-am primit decizia de incetare a contractului. In cate zile sunt ... (vezi toată discuția)