avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri salariale functionari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri salariale functionari

Buna ziua
sunteti amabili sa ma edificati daca pe perioada concediului medical este legal sa mi se faca popriri.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu in concediu medical Ioanam2010 Ioanam2010 Buna ziua! Am o poprire pe salariu incepand cu luna noiembrie 2012 pentru un leasing neachitat. In luna aprilie 2013 sunt in concediu medical in urma unei ... (vezi toată discuția)
Poprire venituri aferente concediului medical karlasofia karlasofia buna ziua. pe perioada concediului medical, se pot face in continuare retineri pe venit, saalriu, (retineri in urma unor popriri care nu reprezinta \"sume ... (vezi toată discuția)
Poprire sume datorate in perioada concediului medical ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Un angajat al firmei noastre se afla in concediu medical si am primit o adresa de infiintare a unor popriri. E corect sa-i efectuam poprirea avand ... (vezi toată discuția)