avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

mi-am pierdut cartea de munca.cum pot face sa obtin alta?sau de unde o iau?si ce fac daca una din firmele la care am lucrat a dat faliment?cum obtin vechimea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:20, 9 Mai 2012
Alt tipizat de carnet de munca nu aveti de unde sa achizitionati , intrucat nu ami exista ... procedura recoisntituirii vechimii in munca este:
- publicarea in monitorul oficial a pierderii carnetului de munca
- obtinerea de adeverinte de vechime de la toti fostii angajatori ... in cazul in care acestia nu mai exista , acestea se pot obtine fie de la Arhivele Statului pentru institutiile de stat , fie de la ITM pentru sectorul privat de dupa 1990....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut carte munca mari_vio mari_vio Am pierdut cartea de munca.Cum dovedesc ca am muncit....ce trebuie facut? (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta auraama auraama daca am pierdut cartea de munca, ce se intampla, la itm se mai pot furniza informatii dac avrei sa afli vechimea? (vezi toată discuția)
Cum pot afla in totalitate anii de vechime in munca ,in cazul ... Niculescu Adriana Niculescu Adriana Cum pot afla in totalitate anii de vechime in munca ,in cazul in care cartea de munca nu mai poate fii găsită ,adică sa pierdut.? (vezi toată discuția)