avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura copil

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca sotul a facut procura la copil fiind in tara incepand cu data de 01.08.2012 si s-a ivit ceva iar eu cu copilul trebuie sa plecam la sfarsitul lunii iunie o mai pot modifica sau trebuie sa-mi trimita alata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: denisa27 , utilizator 18:51, 9 Mai 2012
Procura o poate modifica doar cel care a facut-o. Cred ca va trebui sa va trimita alta.
Trebuie sa va faca alta
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru pasaport copil cu date din ci vechi si domiciliu schimbat cristina_verbal cristina_verbal Buna ziua, Sotul este plecat la munca in Italia, si vrea sa faca o procura ca sa merg cu copilul acolo sa rezolvam o problema si trebuie sa plec cat mai ... (vezi toată discuția)
Custodie minor alexandraandrei alexandraandrei Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sunt in proces cu fostul meu sot ne-am divortat si acum ne luptam pentru custodie copil.in urma divortului ... (vezi toată discuția)
Mutare minor in germania dianagermania2020 dianagermania2020 Buna ziua! Este adevarat ca, conform noului cod civil, daca eu m-am mutat in Germania si aduc cu mine fetita minora, in varsta de 9 ani, doar cu procura de ... (vezi toată discuția)