avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sarcina in timpul contractului pe perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sarcina in timpul contractului pe perioada determinata

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste problema mea: sunt angajata pe perioada determinata din 01.09.2011 urmand sa-mi inceteze contractul in 31.08.2012(mentionez faptul ca am 12 luni lucrate fara intrerupere in ultimele 24 de luni). Sunt insarcinata in 18 saptamani, data probabila a nasterii este 06.10.2012, iar data de intrare in concediu prenatal ar trebui sa fie 06.08.2012. As vrea sa stiu daca situatia (contractul pe perioada determinata) imi permite intrarea in concediu prenatal(daca se suspenda contractul de munca incepand cu 06.08.2012) si daca voi beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?
Multumesc pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 8 Septembrie 2020
Numai daca va reincadreaza in baza unui nou alt c.i.m. ... altfel, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de munca inceteaza in timpul concediului postnatal. voi beneficia de indemnizatie pentru ccc? sandastoica sandastoica Buna ziua! Din septembrie 2011 am lucrat ca profesoara de limba si literatura romana la un grup scolar dupa absolvirea studiilor de master; luna aceasta am ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate OanaFacas1988 OanaFacas1988 Buna ziua , Sunt insarcinata in 15 saptamani, lucrez ca si consilier Clienti la o banca si am contractul de munca pe perioada determinata, urmand sa intru ... (vezi toată discuția)
Cim pe durata determinata inceteaza daca sunt in prenatal? adeliana adeliana Buna ziua! O intrebare, pe 18 iulie 2014 o sa intru in prenatal, urmand sa nasc undeva pe la 15 august anul acesta. Lucrez cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)