avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventii civile

Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme economico-financiare. Pentru cei trei se incheie contract de mandat????? As dori si eu un model de contract de mandat, daca-mi poate oferi cineva. Pe statul de plata ce contributii retin din venitul lor lunar: din brut se retine cas-ul 10.5% + somajul 0.5% + sanatatea 5.5%+ impozitul 16%??????
Mentionez, ca cele trei persoane sunt angajati la un SC cu contract individual de munca.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce contributii se platesc pentru presedinte si vicepresedinte la un sindicat??? melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme ... (vezi toată discuția)
Conventii civile pentru persoanele din conducerea sindicatului melinda_orosz melinda_orosz Am o intrebare: la un sindicat nou infiintat avem o presedinte, o vicepresedinte ci probleme orgasnizatorice si o vicepresedinte cu probleme ... (vezi toată discuția)
Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari mihasi mihasi 1.Aceasta ordonanta se aplica conventiilor civile ocazionale si contractelor de mandat ale presedintilor de asociatii de proprietari? 2. Au aparut normele de ... (vezi toată discuția)