avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac impotriva unei decizii ICCJ
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac impotriva unei decizii ICCJ

Am fost functionar public, care in august 2011 am fost eliberata din functie ca urmare a reorganizarii institutiei. Am urmat calea legala de contestare si apoi am deschis actiune in contencios administrativ la Curtea de apel S. pentru anularea ordinului de eliberare din functie. Actiunea a fost admisa la Curtea de apel S., institutia facand recurs la ICCJ. La termenul din luna mai 2012, recursul institutiei a fost admis de catre ICCJ prin Decizie irevocabila, desi in jurisprudenta inaltei curti existau precedente pe aceeasi speta care au acordat castig de cauza functionarului public si nu institutiei. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca mai exista vreo cale de apel sau daca as putea rezolva ceva prin alte modalitati( plangere la CSM sau memorii la alte institutii centrale). Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 10 Mai 2012
Nu mai exista nicio cale ordinara de atac ... puteti ataca hotararea irevocabila numai printr-o cale de atac extraordinara, contestatie in anulre sau revizuire ... acestea pot fi exercitate numai in conditiile expres prevazute in art.317-328 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac impotriva unei sentinte irevocabile supreme.house supreme.house In urma cu ceva timp am primit o amenda de la itm am contestat procesul verbal la judecatorie si am cistigat dupa care itm-ul a facut recurs la tribunal si sa ... (vezi toată discuția)
Dupa pierderea recursului la judecatorie se poate actiona la curtea de apel ? Lucian P Lucian P Buna ziua In urma pierderii procesului la judecatorie , am pierdut si recursul la TRIBUNAL. Pot actiona si la Curtea de Apel ? Sau unde ? Procesul are ... (vezi toată discuția)