avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot lua un credit sa achit o sulta, garantand ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot lua un credit sa achit o sulta, garantand chiar cu apartamentul in cauza?

Buna ziua,

as dori un pic de ajutor daca se poate.
Am de achitat o sulta de 10.000euro,dintr-o proprietate de 20.000 eurosi as dori sa iau un credit de valoarea sultei,garantand cu intreaga proprietate. La ce banca ma sfatuiti sa merg, daca acest lucru este posibil si sub ce forma pot contracta creditul.Am un venit de 3500 lei/luna

Multumesc foarte mult, o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:56, 12 Mai 2012
Cu venitul lunar cred ca puteti luat un credit pentru nevoi personale (in lei sau in euro), fara sa fie necesar sa garantati cu o ipoteca. In plus, ipoteca presupune si cheltuieli suplimentare (onorariu notarial, taxe intabulare...)
Sunt multe banci de la care puteti obtine foarte usor creditul necesar. dupa cum stiti, nu avem voie sa vehiculam denumiri pe site...
Creditul de nevoi personale negarantat e mult mai scump decat cel garantat, chiar luand in calcul costurile cu garantia. Aproape toate bancile de pe piata finanteaza asa ceva, mergeti la un broker local sa va sfatuiasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata sultei prin credit ipotecar? kdoina2007 kdoina2007 In cazul unei sentinte de partaj cu plata sultei, daca nu am banii si va trebui sa ma imprumut de la banca, aceasta va acorda creditul? Daca nu, ce metoda ar ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat la o alta banca lolica69 lolica69 Va rog frumos sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: Am un credit ipotecar de 70000 euro la o banca pentru care banca are ipoteca de rang 1 ... (vezi toată discuția)
Credit fara ipoteca ! infolegi infolegi In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti ... (vezi toată discuția)