avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care este instanta competenta sa se pronunte asupra ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care este instanta competenta sa se pronunte asupra unei cereri de stramutare?

Cui ma adresez pentru stramutarea unui proces?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2012
torrentuM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:07, 11 Mai 2012
Stimat forumist,

Vă invit să urmăriți articolul următor, care sper să vă ajute:

www.avocatnet.ro/content/art...

Cu stimă.
Depinde pentru ce motive solicitati stramutarea pricinii. Cererea de stramutare intemeiata pe motive de rudenie sau de afinitate se depune la instanta imediat superioara, iar cererea de stramutare intemeiata pe motive de banuiala legitima se depune la Inalta Curte de Casatie si Justitie (art. 39 Cod procedura civila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare handsu handsu Care este procedura de inaintare a unei cereri de stramutare . M-ar interesa in m od amanuntit , si timbrarea . (vezi toată discuția)
Stramutare proces kyrradan kyrradan Salut, am si eu o problema ! am aflat de curand de ce pierd totdeauna procesele cu o anumita persoana: are cumnat pe presedintele instantei... Dar, ca sa ... (vezi toată discuția)
mutarea unui proces civil in alta localitate elenagogan elenagogan buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca este posibila mutarea unui proces civil in alta localitate inainte de pronuntare,.ce-ar trebui sa fac incazul ca se ... (vezi toată discuția)