avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita in urma unui partaj
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita in urma unui partaj

am de recuperat bani de la debitor in urma unui proces de partaj,. debitorul a facut contestatie la executare de 2 ori .a pierdut procesele. acum are drept la recurs din nou. la executor a mai depus o suma dar executorul nu vrea sa imi faca actele sa imi ridic banii spunind ca daca cistiga in recurs si se intoarce executarea. nu mai inteleg nimic.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:25, 10 Mai 2012
Executorul isi asuma raspunderea sa nu va transmita suma de bani,deoarece spete este inca pe rolul instantei,care conditionat de aparari ,poate admite recursul parti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare, prescriptia dreptului de a cere executarea silita. Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Cabinet Individual Avocat Gavrila Liana Zalau, Salaj Buna. Am pe rol o contestatie la executare unde se trage de timp la maxim, si pana se va solutiona definvitiv si irevocabil se va fi implinit termenul de ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare?!! arlette arlette Buna ziua Rog ajutor si indrumare pentru urmatoarea situatie: In decembrie 2011 sunt executata silit pentru o creanta de 3385 lei conf sent com 3121,75 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.instanta a anulat executarea silită considerand-o ... Drujescu Drujescu Buna ziua.Instanta a ANULAT executarea silită considerand-o abuzivă.De la cine recuperez onorariul executorului,de la el sau de la banca care la angajat sa ... (vezi toată discuția)