avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Schimbarea denumirii Camerelor de Comert
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Schimbarea denumirii Camerelor de Comert

Am si eu o intrebare va rog, schimbarea denumirii din "Camera de Comert si Industrie Romania - X" in "Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania - X" prin ordinul Ministerului de Justitie trebuie inregistrata la Judecatorie?
Cel mai recent răspuns: Frezia84 , utilizator 14:44, 15 Mai 2012
Schimbarea denumirii va trebui inregistrata la Judecatorie ...
Va multumesc frumos. Pentru acesta presupun ca este nevoie sa aiba loc in prealabil o Adunare Generala a Asociatilor in acest sens..ce parere aveti?
Da, trebuie emisa o hotarare a Ad..Gen de modificare a denumirii Camerei ... la cererea pentru inscrierea modificarii anexati si hotararea Ad.Gen.
Va multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii cu denumiri aproape asemanatoare LilianaBorcan LilianaBorcan In situatia in care a fost constituita o Asociatie a carei denumire se aseamana si/sau se confunda cu denumirea unei alte asociatii avand acelasi scop si ... (vezi toată discuția)
Doresc modificare nume ong și să mai adaug căteva activități laurentiu gabriel laurentiu gabriel bună ziua, am o întrebare : dacă doresc să modific numele unui ong și să mai adaug căteva activități la cap. Scopul Asociației, este nevoie de ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire asociatie DE_camdiana DE_camdiana Buna seara. Asociatia \"X\" doreste sa schimbe denumirea in: Asociatia \"Club sportiv X\", pentru a se putea afilia la federatia de profil. Ce demersuri ... (vezi toată discuția)