avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in Ministerul Invatamantului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in Ministerul Invatamantului

Buna ziua,va rog frumos sa imi explicati care este demersul legal in problema pe care am intampinat-o la angajarea pentru postul de femeie de servici la scoala.Pana in luna mai(2012)au fost doua angajate care si-au dat demisia.Eu si colega mea,am solicitat prin cerere angajarea.Aceste cereri nu s-au aprobat deoarece pe statul de plata a lunii Mai am aparut 4 femei de servici,primele ,cele doua ,cu 5 zile plata,iar noi (din 18 mai)cu 9 zile plata.Ce se poate face in afara de angajare cu presteri servicii printr-o alta firma,ci legal prin minister ,sa fim cu carte de munca,platite de stat?Daca sunt blocate posturile ,de ce nu se deblocheaza,SSS pentru ca este absolut necesara curatenia in scoala.Sau nu?

Alte discuții în legătură

Transfer femei de serviciu la firma de curatenie miadogaru miadogaru Intr-o asociatie de proprietari comitetul executiv a luat hotararea sa incheie contract cu o firma de curatenie care sa preia femeile de serviciu ale ... (vezi toată discuția)
Abuzul de functie al administratorului diana_ghilencea diana_ghilencea Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu patru etaje si adminidtratorul blocului imi tot face probleme in ultima perioada pt ca nu am fost de acord cu plata a 80% ... (vezi toată discuția)
Angajare femeie de serviciu constantin cretescu constantin cretescu suntem o asociatie de proprietari. pana in prezent am avut angajata femeia de serviciu cu conventie civila. acum a venit un membru al asociatiei care spune ca ... (vezi toată discuția)