avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Streasina casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Streasina casei

Vecinea mea are 8 cm dupa casa strasina cand ploua curge la mine in curte are o groapa septica pe terenul meu, groapa este legata cu o teava care duce apa din curtea ei spre santul de curgere din strada.
La ce distanta trebuie amplasata latrina si cotetul de porci si gaini de la terenul meu.
Ajutatima va rog ??

Alte discuții în legătură

Contestatie dispozitie garda de mediu catalincata91 catalincata91 garda de mediu a venit la noi ca urmare a sesizarii unei vecine cu privire ca poluam chimic aerul si apa acesteia din fantana. Noi avem o latrina la 3 metri ... (vezi toată discuția)
Distante minime intre constructii intre gard vecin, amplasamente fose septice si alte constructii alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Am construit un wc in curte la tara cu fosa betonata complet, vecinul meu dupa doi ani s-a trezit ca nu-i convine locatia fosei deoarece are o ... (vezi toată discuția)
Amplasarea cocinei de porci in raport cu fantana cu apa potabila si amplasarea wc in raport cu fereastra camerei unde dormim tabacituaurelia tabacituaurelia buna seara am o vecina cu care nu ma pot intelege in privinta instalarii unei cocini pentru porci mentonez ca porcii stau acum cu 3-4 m mai departe de locul ... (vezi toată discuția)