avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri europene

Vreau sa accesez fonduri europene pentru un camping in jud.Prahova. As vrea sa stiu daca este specificat o limita minima pentru suprafata terenului si care este data limita pentru depunerea dosarelor.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:02, 16 Mai 2012
Cititi ghidul masurii 313 si calendarul lansarilor :
www.apdrp.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune turistica lungu nicolae lungu nicolae acum 4 ani in comuna saes jud sibiu am vrut sa construiesc o pensiune turistica.Planul meu era sa inchei contracte cu grup operator pentru maxim 8 persoane ... (vezi toată discuția)
Documentatie fonduri pentru o firma de turism popescu georgeta popescu georgeta Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cum sa procedez daca vreau sa obtin ceva fonduri europene pentru a putea continua dezvoltarea unei afaceri de familie ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile din 2013 ContSters262944 ContSters262944 Buna ziua As avea rugamintea daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Doresc sa stiu daca si cum se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a ... (vezi toată discuția)