avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Articole recente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Articole recente

Buna ziua

Ma puteti ajuta va rog frumos cu niste articole/carti recente pe infractiunile contra patrimoniului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:20, 12 Mai 2012
Mergeti la librarie la subsol la Palatul de Justitie si cautati acolo.
Gasiti si practica judiciara si literatura de specialitate juridica.
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cautati in revistele de specialitate, "Dreptul", spre exemplu si este imposibil sa nu exista cate un articol despre o infractiune contra patrimoniului, la fel veti gasi informatii si in orice curs universitar sau tratat de drept penal - partea speciala.
Va avea mult de cautat in revista Dreptul.
Poate cauta si in Revista de Drept penal.

Poate ca cel mai edificator ar fi sa studieze practica judiciara.
Are carti selectate cu practica judiciara pe furt, inselaciune, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admiteremagistratura gabriella_popovici gabriella_popovici [i]Salut si Multumiri anticipate M-ar interesa un curs de penal mai easy pentru admitere la magistratura Am citit listele cu carti dar nu ma pot hotari[/i] (vezi toată discuția)
Despre extradare ContSters119945 ContSters119945 Buna ziua. Apelez la cunostintele si bunavointa dvs. spre a mi se oferi informatii cu privire la articole, lucrari, manuale, carti, tratate care se refera la ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)