avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare imobil

familia are un imobil al strabunicii revendicat....dupa 12 anii de procese sa dat o sentinta pe cae nu prea o inteleg........terenul are aproximativ 1100 m patrati din care un frontul stradal de 13 metrii se afla un imobl in care sa dat ca raspuns ca parterul ocupat de chiriasii se restituie in natura etajul este cumparat si nu stiu exact ce se intampla .........iar in spatele imobilului se afla 2 case batranesti in care una este cu chirias car se restituie si una care are propietari s la fel nu stiu ce se intampla........ar in centrul dreptungiului de case si imobl se afla un teen de aproximativ 400 de metrii pe care as vrea sa-l valorific .....credeti ca se poate trage intr-un fel sau altul un gard tinand cont ca este in mijloc iar judecatorii au dat sentinte artiale si pro si contra(ne-am judecat ca imobilul sa fie restituit in natura)...va multumesc......

Alte discuții în legătură

Anulare cale de servitute nitzu88 nitzu88 Buna ziua, As dori o indrumare in legatura cu o situatie care o am legata de o cale de acces. Problema sta in felul urmator: in cartierul Rahova, o parcela ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliara gigi31 gigi31 Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi intr-o problema cu o casa nationalizata. In anul 1997 am cumparat o casa nationalizata de la statul roman, ... (vezi toată discuția)