avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită somatie de executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

somatie de executare silita.

buna seara!Ma numesc Bogdan si sunt din CT_A,am o problema f mare si poate as gasi p cineva care sa ma inspire la o rezolvare va rog!In anul 2010 am preluat o temelie de casa cu un teren concesionat de la un var,am facut un ante contract devanzare cumparare,in care obligatiile erau sa ne obligam eu ca ridic casa si o voi cumpara,iar el ca se obliga sa mi-o vanda si sa dispuna de toata documentatia la zi.Problema mare este ca in ziua cand am facut actele de vanzare cumparare el ca vanzator a refuzat sa plateasca tva-ul imobilului la valoarea facuta de notar 1000euro!La multe insistente am decis sa ia-u de la el acei 1000 euro sa platesc eu acel tva(impozit),am facut o declaratie pe propria raspundere ca ma imprumuta cu acea suma de bani ,iar eu ca ma oblig sa-i restitui pana la data de1.02.2012,la sfarsitul luni ianuarie ia-m trimis prin banca suma de 1.300ron si mai aveam sa-i dau 3.000 ron.Asta 11.05.2012 am primit somatie cu executare silia pe acel imobil,in care imi cere intermen de 15 zile sa ma prezint si sa achit acea suma de 1000 de euro plus cheltuielile de judecata,c pot face sa rezolv situatia,astept un raspuns urgent,va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cumparare teren concesionat bittta bittta vreau sa cumpar un teren intr-un sat de la o persoana care il are concesionat de la Primarie pe 99 de ani. dar imi pune o conditie: cat mai repede sa torn ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema cu banca costycostel costycostel Am un credit la Banca la care am facut o reesalonare, la primul contract nu am avut nici o IPOTECA MOBILIARA iar la noul contract de reesalonare mi sa atasat o ... (vezi toată discuția)
Probarea declararii notariale a unei sume false in contract de vanzare/cump. maria pop maria pop Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea speta -acum 3 ani am cumparat un imobil apartinand la 3 persoane.Am convenit sa declaram o suma ... (vezi toată discuția)