Tot aud ca se poate recupera in instanta taxa auto. Eu am inmatriculat pt mama o masina si nu sti daca mai are vreo chitanta sau ceva, mai pot face ceva in cazul asta??!
Iar in al doilea rand si sora mea vrea sa inmatriculeze o masina (pt sarcastici vorbim de masini 2007 mama, 2010 sora) si as vrea sa stiu ce sa fac si ce sa pastrez de la bun inceput pt a putea recupera taxa - in eventualitatea in care chiar se poate recupera.
cand s-au achitat cele doua taxe?? se poate recupera in instanta taxa pe poluare, platita pana la data de 12.01.2012....si cea ptr emisii poluante, platita dupa 13.01.2012, dar in acest caz, depinde de judet...unele instante admit, altele resping...spuneti-mi data platii celor doua taxe si va raspund
nu stiu daca e relevant, dar ambele masini au ramas cu aceeasi proprietari, adica si mama si sora avadn rezidenta in strainatatea au detinut masinile 1 respectiv 3 ani in tara de origine iar apoi le inmatriculeaza in Rom, deci fara schimbare de proprietar.
Alte discuții în legătură
Noua taxa auto
simonik2011
buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)