avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... se recupereaza taxa auto?!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

se recupereaza taxa auto?!

Tot aud ca se poate recupera in instanta taxa auto. Eu am inmatriculat pt mama o masina si nu sti daca mai are vreo chitanta sau ceva, mai pot face ceva in cazul asta??!

Iar in al doilea rand si sora mea vrea sa inmatriculeze o masina (pt sarcastici vorbim de masini 2007 mama, 2010 sora) si as vrea sa stiu ce sa fac si ce sa pastrez de la bun inceput pt a putea recupera taxa - in eventualitatea in care chiar se poate recupera.
Cel mai recent răspuns: cristinaruxanda , utilizator 16:13, 17 Mai 2012
Legea romana nu are nici un paragraf sa avantajeze astfel de situatii :toata lumea trebuie sa plateasca taxa chiar daca de fapt e propria masina adusa din UE in Roamnia pe acelasi nume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua taxa auto simonik2011 simonik2011 buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto CiprianMihai CiprianMihai Persoana fizica in calitate de al doilea proprietar,pot recupera taxa auto platita de primul proprietar al masinii? Taxa de prima inmatriculare a fost ... (vezi toată discuția)