avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara

buna ziua/as dori sa ma ajutati cu un sfat
vreau sa-mi fac cartea funciara imobil+teren si ma confrunt cu urmatoarea problema'
am hot. jud. definitiva in care se constata dreptul de prop asupra terenului,am copie dupa autorizatia de constr. a caseidar nu mai am originalul[a fost fura impreuna cu alte acte]
INTREBARE;POT LEGALIZA ACEASTA AUTORIZATIE SCOTIND COPII XEROX DIN ARHIVA JUDECATORIEI,DEOARECEA FOST PROBA IN DOSAR/
VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:42, 12 Mai 2012
Puteti solicita autoritatii emitente a autorizatiei de constructie sa va elibereze document egal ca si valoare juridica cu autorizatia de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare constructie noua Vlad2013 Vlad2013 Buna ziua , Am construit in 2011 o casa , cu Autorizatie de constructie , proiect si toate actele in regula . Am, colaborat cu Inspectoratul ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)
Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)