avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS din dividente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS din dividente

Am un frate care este plecat si munceste in Italia din anul 1993. Zilele acestea am primit o instiintare de la CAS precum ca in anul 2010 a realizat venituri din dividente de 27 de lei si cu o adeverinta de venit din partea Administratiei Financiare sa se prezinte in termen de 5 zile la sediul CAS. Desi am adus acea adeverinta in termen i s-au calculat penalitati de 75 de lei iar ptr suma de 27 de lei trebuia sa plateasca 396. Am platit 471 de lei ptr a nu mai creste penalitatile dar nu mi se pare normal ptr 27 de lei sa se plateasca 396. Este corect si ce se poate face?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Mai 2012
cristi1_e, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristi1_e , utilizator 18:55, 12 Mai 2012
Penalitatile au fost calculate fata de anul cand trebuia sa se prezinte si sa-si declare venitul pentru contributia la sanatate nu fata de cand ati primit instiintarea.
Multumesc. In privinta sumei datorate imi puteti spune ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie asigurari de sanatate ika ika Sunt actionar al unui SIF in urma \\"cuponiadei\\".In anul 2012 aceasta societate nu a, acordat dividente, Casa judeteana de sanatate nu vrea sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)
Cnas - dividende mariana1950 mariana1950 In anul 2010 am primit dividende in valoare de 39 RON. Acum am primit de la CNAS o hartie intitulata \"EXTRAS DE CONT\", prin care ma instiinteaza ca in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere a casj brasov tudor_uz2 tudor_uz2 Am primit acasa o decizie de impunere in suma de vreo 536 ron care cuprinde impunerea pe anu 2011,dobinda si penalitati in situatia in care eu sint plecat din ... (vezi toată discuția)