Buna seara!Deschizand un pfa, am fost la CAS cu decizia de impunere si adeverinta de venit pe ultimii 5 ani, pentru a incheia un contract de asigurat.In 2007 am fost angajat cu carte de munca la doua societati cumerciale fiind in somaj o luna intre cele doua angajari. Intre timp am avut venituri si din asigurari pe baza de comision. Iar acum cand am ajuns la CAS m-i s-a spus ca am de platit restante cu majorari la cas si din acele venituri.Este normal? Eu am platit la fisc impozitele aferente, dar ce treaba aveam eu cu cas-ul daca nu aveam societate sau pfa ci doar agent de asigurari?Ce se poate intampla daca nu inchei contract de asigurare cu cas si doresc sa fac o asigurare cu o firma privata?Va multumesc!
Tind sa cred ca ati fost la casa de sanatate si vi se solicita sa achitati contributiile restante...
Daca asa este, trebuie sa va conformati.
Iar cum situatia din tara nu se aseamana cu sistemul de asigurare de sanatate din - sa zicem - Elvetia, nu aveti de ales si contributia o platiti la acea casa unica.
Pfa- contract cas
cristimdeea
Buna seara!Deschizand un pfa, am fost la CAS cu decizia de impunere si adeverinta de venit pe ultimii 5 ani, pentru a incheia un contract de asigurat.In 2007 ... (vezi toată discuția)