avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se calculeaza pensia daca lucrezi in strainatate?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se calculeaza pensia daca lucrezi in strainatate?

cum se calculeaza pensia daca platesti contributii atat in stainatate cat si in Romania
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 11:51, 13 Mai 2012
Pentru perioada lucrata in strainatate se va calcula o suma, conform normelor nationale din tara unde ati lucrat iar pentru perioada din România se va calcula o suma conform normelor nationale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi la pensie? marianacostantino marianacostantino Buna as dori sa situ cand IED la pensie? Sunt nascut 16 02 1954 am lucrat 30 ani an rulmentu Bv ,cu grupa a2a ,26 ani si 11 luni . Si acuma de4 ani muncesc an ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)
Vechime din strainatate carmen66 carmen66 Buna sera, As dori sa stiu daca anii lucrati in strainatate cu contract de munca 5 ore pe zi 700 euro salariu net,serviciu domestic,se calculeaza la vechimea ... (vezi toată discuția)