avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA cumparare auto sh
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

cumparare auto sh

Doresc sa cumpar un autoturism second hand.Proprietarul spune ca a fost achitat de 5 luni in sistem leasing ... :
caut un client care sa fie dispus sa lase masina inscrisa inca 8 luni,deoarece am terminat de achitat leasing`ul in urma cu 5 luni si trebuie sa treaca un an dupa finalizarea platii ca eu sa`mi pot recupera tva`ul
Cum pot proceda sa nu am probleme ?

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism ContSters104684 ContSters104684 Doresc sa cumpar un autoturism second hand.Proprietarul spune ca a fost achitat de 5 luni in sistem leasing ... : [b]caut un client care sa fie dispus sa lase ... (vezi toată discuția)
Decizie de rezilierea ctr leasing cu restantele platite OxanaR OxanaR Problema este urmatoarea: Societatea noastra a intarziat cu plata ratelor la contract de leasing o luna partial si doua luni intregi. Dupa ce am primit ... (vezi toată discuția)
Proces in derulare recuperare taxa de poluare pt o masina cumparata din elvetia, aceasta tara nefiind membra a ue! alex9691 alex9691 Redeschid acest topic care poate fi de interes ca orice problema juridical cu anumite particulartati, acestea fiind date de faptul ca masina pe care am ... (vezi toată discuția)