avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune paza
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune paza

Buna ziua, am si eu o nelamurire,in orasul de unde sunt este un mall, iar de cate ori merg acolo,paznicii se agita,vin dupa mine,ma urmaresc,au zis la fiecare magazin ca eu fur si sa fie cu ochii in patru. Tin sa va zic ca eu nu am furat niciodata din acel acel mall, am fost cu cativa baieti care ei intradevar au furat.dar nu am mai mers cu ei,si paza tot continua sa faca aceste lucruri,iar acuma cand merg intr-un magazin,si angajati vin cate 2-3 dupa mine.Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: dumutaadrian , utilizator 10:46, 27 Mai 2012
Dar faptul ca merg in fiecare magazin si le zic angajatilor ca eu merg la furat? nu vi se pare aiurea? si au fost angajati care ma cunosc si mi-au zis acest lucru si paznicii isi vorbesc prin statiile de emisie receptie,ca vin la furat si etc. eu inteleg ca trebuie sa isi faca meseria,dar daca ar fi o suspiciune ar trebui sa ma opreasca,daca nu,e treaba lor. dar ma intriga faptul ca ei au mers si inca merg la magazine si le zic la angajati ,ca vin la furat. si asa ca o idee,daca as fi furat,credeti ca as putea sa mai merg si alta data>? ar sti din prima ca ce as face.deci,.....
si stiu faptul ca paznicii nu au voie sa te controleze,doar politia
nu este vorba de dreptul la imagine si de agresiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzul agentilor de paza din magazine - perchezitia corporala daciandax daciandax Buna ziua, Activitatea mea profesionala se desfasoara preponderent pe laptop motiv pentru care sunt nevoit sa il port in permanenta la mine, intr-un rucsac. ... (vezi toată discuția)
Furt Lady_in_red Lady_in_red Am facut cumparaturile la Auchan Constanta si m am dus si la raionul de make up....m am uitat ce noutati au aparut....mi am ales 2 produse si am continuat ... (vezi toată discuția)
Verificare rucsac mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Vad ca in anumite supermarket-uri din Romania exista o practica care nu mi se pare a fi cu totul legala. Sa zicem ca intri in supermarket, ... (vezi toată discuția)