avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct achizitie fructe de padure
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct achizitie fructe de padure

Buna ziua,

As dori informatii privind actele/autorizatii/avize necesare pentru infiintarea unui punct de achizitie fructe de padure. Intentionez sa achizitionam fructe de padure de la persoane fizice si in acest sens ce acte contabile trebuie utilizate? Este suficient un borderou de achizitie si plata prin dispozitie de plata?Ce documente mai sunt necesare pentru a demonstra provenienta achizitiei fructelor de padure?
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Trecere in contabilitate fara factura vasile15 vasile15 Buna seara!Vreau sa va intreb daca e posibil sa cumpar o marfa (ex.cartofi) de la taran de acasa fara factura ,iar eu sa o pot trece in contabilitate?Am un ... (vezi toată discuția)
Aport la intreprinderea individuala contdana contdana Am citit foarte multe pe forum ,dar tot nelamurita sunt. Am infiintat o II Cu Codul CAEN 4778,pana acum am cheltuit dinm banii proprii 3000ron. Cum ii ... (vezi toată discuția)
Vanzare de mijl fixe dintre pers. fizice si juridice miraj miraj asociatul unic al societati are in proprietate personala mai multe aparate(menghina,ghilotina , etc) mijl fixe achizitionate in timpul cat a lucrat in ... (vezi toată discuția)