avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... iregularitati in plata curentului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

iregularitati in plata curentului

la sfarsitul lui 2009 am primit ultima factura la curent,locuiesc in provincie,jud.Teleorman.am contoar tip nou,au venit in decursul acestor ani sa mi citesca contorul de cateva ori,nu l au citit,iar acum ma trezesc cu cineva de la lumina ca mi l citeste dupa mai bine de doi ani cum citeste la tot satul,si am o factura de plata de 10 milioane.am pensie de 5 milioane si nu pot plati,ce sa fac caci sunt persoane pe aici ce si au pierdut casele.ce variante as putea avea,deoarece este greseala lor si chiar daca suma e corecta ma depaseste.

Alte discuții în legătură

Vecinii refuza sa platesca apa Anna M Anna M Buna ziua, locuiesc intr-un bloc/casa cu 3 apartamente. Nu suntem asociatie de proprietari. Mentionez faptul ca factura de la Apanova vine pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Enel antoniamaria1 antoniamaria1 buna ziua,acu 3 ani am cumparat un apartament intr-un imobil unde exista un singur contract de curent pt toate apartamentele,si toate facturile veneau la ... (vezi toată discuția)
Necitire contor electric de 10 ani, factura de 200 milioane nexusbelf nexusbelf Buna ziua, As dori cateva lamuriri pentru o situatie cu contorul electric al blocului in care locuiesc. Partii comune de consum electric a blocului nu i s-a ... (vezi toată discuția)