avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturatul paturilor din balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturatul paturilor din balcon

revin cu intrebarea:

as dori sa imi spuneti daca este legal sa isi scuture paturile pe balcon
stau intr-un ansamblu de blocuri si suntem proprietari.vecinul de deasupra mea are5pisici si un caine si isi scutura in fiecare zi paturile pe balcon implicit pe balconul meu unde se strange par de animale in fiecare zi.i-am spus de 2 ori dar continua sa scuture.As dori sa stiu daca este legal ce face?multumesc mult ps.si eu am animal de companie
asta se intampla pe 25 martie ,am anuntat politistul de proximitate si a reusit sa ajunga abia acum 3zile ca sa imi spuna ca nu are o baza legala si ca asta e ...am anuntat dsv ilfov degeaba nu au ce sa le faca in schimb lucrurile au evoluat in sensul ca face mai rau chiar ostentativ scutura paturi lungi pana jos in balconul meu si intilnindu-ma cu ei in lift au zis ca sa ma mut la vila daca nu imi convine ca nu ii pot interzice lui sa scuture pe balcon ca pt asta este balconul........chiar nu exista o baza legala care il sanctioneze in fond e treaba lui in apartament dar balconul de jos este proprietatea mea....ps.la geamul de bucatarie a facut o jardiniera mai mare in care stau animalele la aer ...automat tot parul vine la mine la bucatarie .nici geamul nu il mai deschid .....probabil ca vrea ca sa ma mut eu de acolo ca altfel nu mai inteleg nimic doar traim in burkina fasso...
Cel mai recent răspuns: lauriancului , utilizator 15:15, 14 Mai 2012
Legal nu aveti ce sa ii faceti, totul tine de bunul simt.
Din cate stiu eu, pentru a putea tine in apartament caini si pisici ar trebui acceptul vecinilor.
Cu patura e mai greu, dar legati-va de faptul ca animalele va deranjeaza ... gen: fac zgomote, miauna, latra, isi fac nevoile pe scara ...etc
Traiul intr-un bloc implica si anumite compromisuri. O soltuie mai practica ar fi sa va inchideti dumneavoastra balconul.
AM INTELES CA TOTUSI AR PUTEA FI CEVA LEGAT DE TULBURARE DE POSESIE SAU CAM ASA CEVA NU MA PRICEP....
IN NICI UN CAZ NU AS INCHIDE BALCONUL!!!DUPA CE CA STAU LA BLOC INTRE PERETI DE BETON NU AS MAI AVEA NICI UN PIC DE AER,CHIAR NU INTRA IN DISCUTIE ACEST LUCRU ....POATE PRIMESC TOTUSI UN RASPUNS MAI AVIZAT ...CINEVA CARE CUNOASTE LEGISLATIA

Alte discuții în legătură

Scuturatul paturilor pe balcon lauriancului lauriancului as dori sa imi spuneti daca este legal sa isi scuture paturile pe balcon stau intr-un ansamblu de blocuri si suntem propietari.vecinul de deasupra mea ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc dorintent dorintent Buna ziua,stau in Oradea intr-un bloc cu 20 de apartamente,problema mea nu este asa mare ,dar totusi deranjeaza,si consta in faptul ca vecinul de deasupra are ... (vezi toată discuția)