avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... scuturatul paturilor pe balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

scuturatul paturilor pe balcon

as dori sa imi spuneti daca este legal sa isi scuture paturile pe balcon
stau intr-un ansamblu de blocuri si suntem propietari.vecinul de deasupra mea are5pisici si un caine si isi scutura in fiecare zi paturile pe balcon implicit pe balconul meu unde se strange par de animale in fiecare zi.i-am spus de 2 ori dar continua sa scuture.As dori sa stiu daca este legal ce face?multumesc mult ps.si eu am animal de companie
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:27, 25 Martie 2012
Nu ca nu este legal, nu sunt legi pentru fiecare actiune a unor oameni, dar nu este sanatos. Daca nu intelege, la inceput, apelati la politistul de proximitate. Acesta va cerceta cazul si atentioneaza proprietarul sa inceteze cu scuturatul paturilor la balcon. Daca continua, reclamati din nou si va amendat sigur. Repetati figura de cate ori va deranjeaza.
Ar fi bine sa va adresati si conducerii as. prop. nu au ei un ”cuvant” prea greu in toata aceasta actiune, insa, la avizierul blocului ar putea sa atentioneze proprietarii sa nu scuture paturi, lenjerie, etc. la balcon.
Se poate apela si la instanta. Povestiti toate acestea vecinului iubitor de animale si poate reusiti fara interventiile aratate mai sus.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturatul paturilor din balcon lauriancului lauriancului revin cu intrebarea: as dori sa imi spuneti daca este legal sa isi scuture paturile pe balcon stau intr-un ansamblu de blocuri si suntem ... (vezi toată discuția)
Amplasare cotete de caini in intrarea secundara a blocului vatcalex vatcalex Am o problema in blocul in care locuiesc 2 vecini si-au amplasat la iesirea secundara din spatele blocului 2 cotete de caini in scara blocului, cum ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc dorintent dorintent Buna ziua,stau in Oradea intr-un bloc cu 20 de apartamente,problema mea nu este asa mare ,dar totusi deranjeaza,si consta in faptul ca vecinul de deasupra are ... (vezi toată discuția)