avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani

Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se procedeaza cu serviciul si cu concediul de crestere al copilului, voi sta inca 2 ani acasa? Daca nasc inainte sa se termine concediul se va prelungi cu inca doi ani? Dar daca nasc dupa, la cateva luni? Mentionez ca serviciul pe care il am este la Bucuresti iar eu de cateva luni m-am mutat in provincie si intentionam ca dupa terminarea celor 2 ani sa-mi dau demisia si sa ma angajez aici unde locuiesc.
Cel mai recent răspuns: annynna2003 , utilizator 12:27, 12 Decembrie 2008
Daca naterea intervine in interiorul periodei de concediu, inainte de sfirsitul conediului va trebui sa faceti o noua cerere pentru un nou concediu.Daca o sa nasteti dupa terminarea concediului puteti beneficia de concediu de maternitate de 126 de zile din care numai 42 sunt obligatorii dupa nastere, iar apoim sa solicitati concediul pentru crestere copil.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata in concediul de crestere al copilului pana la 2 ani annynna2003 annynna2003 Am o fetita de 5 luni si sunt in concediul de crestere al copilului pana la doi ani. Ma intereseaza sa aflu daca in aceasta perioada raman insarcinata cum se ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si concediu de crestere copil creatzatgv creatzatgv Buna ziua, As dorii sa-mi iau cele 126 de zile de concediu de maternitate integral dupa ce nasc. Doresc sa stiu cand poate sotul meu sa depuna solicitarea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! In septembrie 2019 am nascut prima mea fetita, iar inainte sa nasc am beneficiat de 90 de zile de concediu ptr sarcina cu risc.Eu vreau sa raman ... (vezi toată discuția)