avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza pana se comunica o sentinta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza pana se comunica o sentinta?

In 4.04.2012 s-a dat sentinta intr-un proces civil.Astazi este 14.05.2012 si inca nu am primit comunicarea.Cat credeti ca mai dureaza?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 18:50, 14 Mai 2012
Avand in vedere ca termenul de 30 de zile de la data pronuntarii a fost depasit, formulati o cerere adresata presedintelui instantei, cerere pe calea careia solicitati urgentarea redactarii hotararii.
In principiu, dureaza ceva vreme pana sa vi se comunice hotararea instantei .. nu cred ca vi se poate spune exact un anumit termen in care vi se va comunica hotararea ... depinde de volumul de munca al completului de judecata care a solutionat litigiul ...

p.s.
termenul de 30 de zile este pentru motivare si nu pentru comunicare ....:):)
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
Puteţi întreba la arhivă, să vă dea un termen estimativ. Datorită volumului de dosare aflate pe rolul instanţelor se redactează intr-un termen mai îndelungat de 30 de zile. Posibil 60-75 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca dolores.11 dolores.11 Am avut termen pentru solutionare intr-un proces civil pe data de 07.07.2011 si nici pana azi nu am primit hotararea, eu trebuie sa depun recurs. Ce parere ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort alina010 alina010 Procesul de divort s-a finalizat in noiembrie 2010 insa nici pana in acest moment nu am primit acasa hotararea respectiva. Nu s-a facut recurs, insa nu inteleg ... (vezi toată discuția)