avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general despagubire credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

despagubire credit de nevoi personale

in afara de acoperirea creditului de la banca mostenitorul mai primeste si el bani?
Cel mai recent răspuns: ContSters219511 , utilizator 19:36, 14 Mai 2012
Bani pentru ce si de la cine? Va referiti la asigurare de viata? Daca da, atunci cititi contractul, acolo scrie
Daca in urma decesului, asigurarea de viata a acoperit diferenta de sold ramas la creditul de la banca, mostenitotul nu mai are niciun drept.

Daca titularul de credit sau coplatitorul a decedat si a avut asigurarea de viata platita integral la acordarea creditului(nu inclusa in rata lunara), si inainte de deces a facut o plata anticipata a creditului, asigurarire ar trebui sa restituie cv asigurarii proportional cu suma platita anticipat inainte de deces.

Cititi in contractul de credit daca scrie ceva contradictoriu referitor la ce am scris mai sus.
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
ContSters219511, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titular imprumut decedat marius_cluj marius_cluj buna ziua, datele problemei sunt: credit de nevoi personale ~20 k eur : un titular, un coplatitor si o ipoteca pe un apartament care nu apartinea ... (vezi toată discuția)
Lntrebare - recuperare valoare asigurare de viata dupa plata creditului unui decedat maria1965 maria1965 Am o prietena care i-a decedat sotul,el avea un credit la o banca la acest credit ea era coplatitoare,dupa deces a achitat creditul dar i-au luat in calcul si ... (vezi toată discuția)
Se restituie bani din asigurare? tm06cristi tm06cristi Scot o anumita suma de bani de la o banca,banca face o asigurare de viata pe timp de 10 ani la la suma scoasa intrebarea mea este se restituie acesti bani ... (vezi toată discuția)