avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 ce coduri caen imi trebuie pentru deratizare si ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

ce coduri caen imi trebuie pentru deratizare si inchirieri scule

Care sunt codurile caen pt. servicii de deratizare si inchirieri scule, unelte
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:18, 24 Mai 2012

Pentru dezinfectare si deratizare 8129 - Alte activităţi de curăţenie n.c.a.

Pentru scule si unelte banuiesc ca va incadrati la 7739 - Activităţi de închiriere şi leasing-ul altor maşini, echipamente şi bunuri tangibile, pentru ca aceasta clasa include servicii de inchiriere si leasing operational al altor maşini şi echipamente care sunt utilizate în general drept mijloace de productie de catre intreprinderi, fara operatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen inchiriere echipamente medicale MonaGeorgescu MonaGeorgescu O societate comerciala cumpara un bun pe care il va inchiria unui centru de recuperare, este vorba de aparatura fizioterapie. Care este codul Caen necesar in ... (vezi toată discuția)
Cod caen laurentiu391 laurentiu391 Buna ziua, doresc sa infiintez un SRL ce va trebui sa aibe ca activitate principala inchirierea de cabine foto la evenimente. De asemnea firma va mai inchiria ... (vezi toată discuția)
Cazare pe perioada scurta georgetap georgetap Buna ziua, Doresc sa deschid un spatiu de cazare gen hostel, dar spatiul nu corespunde cu reglementarile misterului turismului. Legea cere ca un hostel sa ... (vezi toată discuția)