avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Compensare creante
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Compensare creante

Exista temei legal pentru compensarea unor creante reciproce existente intre o societate comerciala si o institutie de stat, buget local?
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2012
swamerra, utilizator
Cel mai recent răspuns: swamerra , utilizator 11:59, 15 Mai 2012
Da, doar in cazul falimentului societatii comerciale se aplica legea falimentului.
Un act normativ sau o prevedere legala, va rog.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
swamerra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la bugetul de stat Maria64 Maria64 prin natura activitatii firmei pe care o conduce si administreaza o buna prietena, luna de luna are de incasat de la bugetul de stat sume considerabile......in ... (vezi toată discuția)
Oug 88/2010 ginac ginac Lucrari de constructii executate si nedecontate de 2 ani ptr. o institutie de invatamant . Se pote aplica compensarea . (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu la concediere cauza fiind falimentul societatii? cezara costina cezara costina am cautat mult pe net sa-mi raspund la aceasta intrebare. Nu am gasit un anume act normativ care sa reglementeze aceasta problema. Codul muncii face mentiunea ... (vezi toată discuția)