avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PARTAJ JUDICIAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PARTAJ JUDICIAR

Buna ziua As dori daca se poate sa imi explicati va rog solutia de mai jos. (nu am studii de specialitate dar as vrea sa inteleg) Intrebarile mele ar fi :termenul fixat in 16.11.2012 reprezinta continuarea procesului adica termen din proces sau termen la care se va instanta vrea sa vada daca s-a vandut apartamentul. O alta intrebare este daca mai vine comunicarea prin posta sau apelul se face la 15 zile de la data la care a fost scrisa la caiet Solutie: Constată că părţile, sunt coproprietari asupra imobilului situat în Bucureşti, sector 2, str. nr., bl., sc. et., ap. în cote de proprietate de: - 9/32, X, - 9/32, Y, - 9/32, Z, - 5/32, W, Q, U, respectiv câte 5/96, fiecare. Constată că pârâtul-reclamant Y a efectuat îmbunătăţiri la imobilul situat în Bucureşti, sector 2, str. , nr., bl., sc. et, ap. în cuantum de 11.970 lei, astfel cum au fost individualizate prin raportul de expertiză efectuat de expert M. Dispune ca vânzarea bunului imobilul situat în Bucureşti, sector str., nr., bl., sc., et ap. să se facă prin executor judecătoresc. Stabileşte termen la 16.11.2012, cu citarea părţilor. Cu apel în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, .
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 21:59, 14 Mai 2012
Buna seara. In termen de 15 zile de la comunicarea prin posta a hotararii judecatoresti puteti face apel . Termenul fixat este termen in procesul aflat pe rol. Pana la acea data imobilul se va vinde urmand sa se imparta banii intre partile procesuale. Veti avea de pierdut in acest caz intrucat imobilul se va vinde cu mult sub pretul real . Ideal ar fii fost sa ajungeti la o intelegere in ceea ce priveste atribuirea imobilului si plata sultei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere apel dupa ncpc ce v-a fi depusa inainte de primirea hotararii complete si motivate a instantei de fond catalina.p catalina.p Doresc un model de declarare apel pt o cauza civila dupa NCPC ( nu cred ca ar fi mare diferenta ), inainte ca sa primesc /sa mi se comunice la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Drept contestatie anemoni anemoni buna ziua, am o bunica care are 80 ani, are dementa mixta, nu mai gandeste, nu vorbeste. in aceasta situatie daca dorim sa facem o contestatie, cine o ... (vezi toată discuția)
Procedura legala de instiintare ..indiferent de conditiile contractuale petre32 petre32 Care este procedura legala de instiintare a unei persoane fizice catre o SC ...privind rezilierea unui contract....si ce lege reglementeaza/specifica acest ... (vezi toată discuția)