avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

garantie

sunt angajata la un supermarket,cu gestiune comuna pe postul de casier, iar anul acesta a iesit minus mare la gestiune din cauza unui casier care nu scana toate produsele. are dreptul firma sa imi retina din garantie materiala daca sa gasit vinovatul sau nu.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 23 Mai 2012
nu am semnat contract de garantie iar in decursul anilor s-a schimbat denumirea firmei de 3 ori, momentan nu mai lucrez la firma , iar ieri mi sa dat garantia de pe ultima firma unde am lucrat 4 luni din noiembrie 2011, pana in martie 2012, iar pentru lunile din 2008 pana in noiembrie 2011 nu am primit mi sa spus ca firma e in insolventa si sa depun o cerere la creante. am semnat si un angajament de plata ce nu a vrut sa mil dea intr un exemplar mie doar dupa ce am insistat , in acest angajament mi s-a gresit locul nasteri si punctul de lucru mai este valabil sau nu acest angajament
Schimabrea denumirii societatii nu are nicio legatura cu drepturile si obligatiile partilor c.i.m., care raman aceleasi ...

Luati legatura cu lichidatorul sau administratorul judiciar al angajatorului aflat in insolventa si vedeti daca sunteti inscrisa la masa credala ..

Angajamentul de plata este valabil atata timp cat manifestarea dvs de vointa de a-l incheia nu a fost viciata.
si daca nu am semnat un contract de retinere a garantiei
Atunci , se pune intrebarea in baza a ce s-a retinut garantia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare myno myno Buna ziua! Este legal sa se retina din salariu ,lunar, o anumita suma cu valoare totala egala cu 3 salarii daca ai gestiune? multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Garantia din salar cristi473 cristi473 cand cum si cat poate retrage firma la care sant angajat sume de bani din salar sub forma de garantii (vezi toată discuția)
Garantia materiala a gestionarilor kintaregala kintaregala echivalentul a cate salarii se poate retine unei persoane angajate pe post de gaestionar? (vezi toată discuția)