Sint cenzor la o asociatie de proprietari si sint sotul administratorei dar specific ca contabilitatea o tine o contabila si nu sotia.Adunarea generalaa m-a ales dar cred ,nu stiu sigur,ca as fi in incompatibilitate.Va rog frumos pe ce baza trebuie sa justific eventuala mea demisie pentru ca nu vreau sa stau in continuare ca cenzor?
va multumesc
Intre cele 2 persoane care presteaza activitate in cadrul aceleiasi entitati juridice exista grad de rudenie sot/sotie
Administartorul de imobil detine limita de competenta de executie hotarari dispuse de adunarea generala ,presedintele si comitet executiv
Cenzorul detine limita de competenta a verifica si a viza pentru legalitate documentele asociatiei de proprietari in baza carora se calculeaza cotele individuale de intretinere
In situatia in care intre persoana care are responsabilitatea de executant si acea care verifica si vizeaza pentru legalitate documentele intocmite de catre primul,exista grad de rudenie ,este evident ,mai ales la nivelul unei asociatii de proprietari care detine proprietari mai mult sau mai putin cunoscatori de prevederi legale,ca permanent vor exista suspiciuni ,
interpretari si dispute asupra impartialitatii si corectitudinii cenzorului pentru verificarea activitatii sotiei administrator
Incompatibilitate
30 LAURA
Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi ... (vezi toată discuția)