avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator si cenzor rude ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator si cenzor rude ?

Pot fi administratorul si cenzorul unei asociatii rude ?

Din ce stiam, doar presedintele si cenzorul nu trebuie sa fie rude.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:54, 13 Iulie 2016
Administratorul este angajat al asociatiei de proprietari cu limita de competenta de excecutie
Cenzorul detine competenta sa verifice documentele asociatiei de proprietari
Existanta unui grad de rudenie intre administratorul de imobil si cenzor,firesc mai devreme sau mai tarziu va ridica suspiciuni sau interpretari privitoare la impartialitatea verificarilor cenzorului asupra documentelor/listelor de intretinere intocmite de catre ruda sa=
administrator de imobil
Da, dar nu am gasit sa fie specificata vreo incompatibilitate in L230 sau in alta parte.
este o incompatibilitate evidenta.
Legea 230/2007 este clara si prevede ca nu poate fi ruda un membru al comitetului executiv cu un membru al comisiei de cenzori. Atat! In rest oricine poate fi ruda cu oricine. Administratorul poate fi ruda cu cenzorul.
Multumesc. Asa am considerat si eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Astept raspuns pt o situatie la asociatie de proprietari vero72 vero72 Sint cenzor la o asociatie de proprietari si sint sotul administratorei dar specific ca contabilitatea o tine o contabila si nu sotia.Adunarea generalaa m-a ... (vezi toată discuția)
Contabil si cenzor in asociatia de proprietari oret20 oret20 Buna ziua, am si eu o intrebare. De curand in asociatia noastra de proprietari a intervenit o schimbare prin plecarea cenzorului nostru. Am angajat o ... (vezi toată discuția)
Administrator si presedinte in aceeasi familie marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua . Am tot citit in legea 230 si in norme si nu am gasit nicaieri raspunsul la urmatoarea nelamurire pe care o am : \\"Asociatia de Proprietari poate ... (vezi toată discuția)