Anul trecut am avut un contract de mandat cu o firma. Anul acesta le-am dat tel si le-am cerut adeverinta de venit pentru anul 2011, mi-au spus ca au trimis un tabel cu veniturile tuturor celor ce au lucrat cu contract de mandat in punctul de lucru din orasul unde ne-am desfasurat activitatea si ne complecteaza un angajat adeverinta, asta nu a fost deajuns si la cateva zile dupa discutia telefonica a venit o cunostinta cu adeverinta mea de venit, mi-a spus ca i-a dat-o cineva care lucreaza in firma respectiva cu contract de mandat (nu este angajatul firmei). INTREBAREA ESTE, VENITURILE NU SUNT CONFIDENTIALE? INTREBARE CE I-AM ADRESAT-O LA TELEFON ECONOMISTEI CAND LE-AM CERUT ADEVERINTA DE VENIT SI MI-AU RASPUNS CA NU SUNT CONFIDENTIALE.
adeverinta de venit nu contine si date cu caracter personal cum ar fi codul numeric personal deci atunci trebuiau sa ti-o inmaneze personal sau sa ti-o trimita prin posta, fale o reclamatie
Abuz
elnyy
VA ROG MULT SA MA AJUTATI CU SFATURI LA URMATOARELE INTREBARI.
VREAU SA-MI DAU DEMISIA DE LA FIRMA LA CARE LUCREZ PE POSTUL DE VANZATOARE UNDE SANT SI ... (vezi toată discuția)