avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire - casa girata la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire - casa girata la banca

daca o casa este girata la o banca ,proprietara a decedat are un copil minor si un sot avind o casatorie cu acesta de 2 ani cine face succesiunea ,care sunt taxele de succesiune plus ce se intampla cu restul creditelor care sunt pe numele decedatului
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:21, 15 Mai 2012
Buna ziua,

Toate activele defunctei vor fi folosite pentru a acoperii pasivele. Ce ramane se va imparti intre mostenitori (1/4 la sot si 3/4 la copil). Daca activele nu acopera pasivele, banca ramane in pierdere.

Onorariul notarului difera in functie de valoarea masei succesorale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire sot si copil dintr-o alta casatorie Ppa Ppa Am o situatie spun eu un pic speciala si as dori sa stiu care sunt drepturile fiecaruia in cazul decesului sotului pentru a evita orice fel de hartuire in ... (vezi toată discuția)
Cine vine la mostenire? am_vintila am_vintila As dori sa stiu care sunt mostenitorii de drept si care sunt cotele aferente mostenirii in urmatoarea situatie: defuncta cu sot decedat, doi copii, dintre care ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune, mostenitor legal decedat RoxM RoxM Buna ziua! As dori o clarificare a urmatoarei situatii: pe data de 9 februarie 2014 bunicul meu (tatal mamei mele) a decedat. Mama era copil unic. Pe 2 ... (vezi toată discuția)