avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare societate comerciala

Ma poate ajuta cineva cu o intrebare
dupa ce expira cei 3 ani de la suspendare srl se radiaza din oficiu sau trebuie sa mai depun ceva acte la finante .?Tin sa mentionez ca este o firma de transport marfa cu un singur camion.
Cel mai recent răspuns: teilary , utilizator 15:37, 15 Mai 2012
La registrul comertului trebuie sa mergeti sa faceti demersurile pentru a radia firma.
multumesc pentru raspuns si va mai intreb ceva , daca camionul este pe firma ce se intampla cu el daca radiez firma?
Puteti radia societatea prin dizolvare - lichidare voluntara, respectiv prin decizia asociatilor. Toate bunurile societatii se vor transmite catre asociati conform hotararii acestora.
Multumesc mult pentru ajutor:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere srl ContSters182367 ContSters182367 Poate ma ajutati cu un sfat va rog. Am o societate comerciala, unic asociat, nu am activitate, neplatitor de tva, nu am suspendat-o. Inca tin contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Bilant finante valery valery Am avut o firma si ptr ca nu am depus bilantul la ORC si finante mi-au dizolvat-o in instanta. Acum imi vine de la finante ca trebuie sa depun bilantul in ... (vezi toată discuția)
Falimentul s.c. cu reducere limitata ROX_CRISTIAN ROX_CRISTIAN societate cu reducere limitata, cu datorii la DGMFP, doresc sa o radiez. o pot cere in dizolvare voluntara in acest caz? si care ar fi pasul urmator? precizez ... (vezi toată discuția)