avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

daca un angajat se duce timp de o luna in concediu fara plata,nu se mai retin contributiile la stat datorate de angajat si angajator pentru luna respectiva?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 14:10, 15 Mai 2012
Daca exista un cfp in perioada respectiva nu se obtine nici venit brut din salariu care este baza de calcul a contributiilor obligatorii si a impozitului,deci pe cale de consecinta,pt. acea perioada pt. angajatul respectiv nu se retin si vireaza contributii si impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pierduti ??? arhontele arhontele Sectorul -invatmant legea- 221/2008 Problema?- 1. un cadru didactic intra in concediu medical in aprilie 2008; 2. legea 221 - ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu- deducere cotizatie sindicat cristina_b cristina_b pentru un salar brut de 3600 lei, un salariat cotizeaza la sindicat cu 1% din salarul brut (36 lei). intrebare: cand se calculeaza impozitul pe salar, se tine ... (vezi toată discuția)
Contributii indemnizatie maternitate ionut c ionut c Buna ziua! In cazul unei angajate care intra in concediul de maternitate de 126 de zile ce contributii trebuie sa vireze angajatorul si ce contributii i se ... (vezi toată discuția)