avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul suplimentar

ce lege reglementeaza nr. de zile de concediu suplimentar ce trebuie acordate pentru persoanele care lucreaza in mediu cu radiatii nucleare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:09, 15 Mai 2012
Art. 147 C.mun.
(1) Salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii in varsta de pana la 18 ani beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare.
(2) Numarul de zile lucratoare aferent concediului de odihna suplimentar pentru categoriile de salariati prevazute la alin. (1) se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil si va fi de cel putin 3 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu suplimentar sandita sandita Sunt persoana cu handicap accentuat, angajata pe perioada nedeterminata. As vrea sa stiu daca beneficiez de concediu de odihna suplimentar si cit este acesta. ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu mihaela david mihaela david o persoana care are grad de handicap mediu sau accentuat beneficiaza de zile suplimentare la concediu de odihna? (vezi toată discuția)
Handicap mihaela david mihaela david un pensionar care se angajeaza cu program de 4 ore/zi si are handicap cu grad mediu, permanent , beneficiaza de 3 ZILE DE CONCEDIU DE ODIHNA SUPLIMENTAR ... (vezi toată discuția)