avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii zile de concediu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

zile de concediu

o persoana care are grad de handicap mediu sau accentuat beneficiaza de zile suplimentare la concediu de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 1 August 2012
Art. 147 C.mun.
(1) Salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii in varsta de pana la 18 ani beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu suplimentar sandita sandita Sunt persoana cu handicap accentuat, angajata pe perioada nedeterminata. As vrea sa stiu daca beneficiez de concediu de odihna suplimentar si cit este acesta. ... (vezi toată discuția)
Concediul suplimentar dragomiresti dragomiresti ce lege reglementeaza nr. de zile de concediu suplimentar ce trebuie acordate pentru persoanele care lucreaza in mediu cu radiatii nucleare? (vezi toată discuția)
Spor la co pentru persoanele cu dizabilitati. evcont evcont O persoana cu dizabilitati cu gradul II, accentuat, incadrata, beneficiaza de spor la concediul de odihna? (vezi toată discuția)