avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Echivalare diploma Bacalaureat
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Echivalare diploma Bacalaureat

Buna ziua. As fi recunoscatoare daca mi-ar raspunde cineva la urmatoarea intrebare: Studiile preuniversitare le-am facut in R. Moldova, am urmat apoi cursurile unei facultati in Romania. As dori sa urmez un curs la un colegiu in Romania unde se inscriu cu diploma de Bacalaureat (care trebuie echivalata). Intrebarea mea este: Oare daca am facut deja o facultate in Romania nu am diploma echivalata si recunoscuta de Ministerul Educatiei al Romaniei? De ce trebuie sa aduc iarasi certificat de echivalare (pe care eu nu-l am), pentru ca atunci cand mi s-au inapoiat actele dupa terminarea facultatii nu mi-au dat asa ceva. Oare cei de la CNRED o au deja? Unde trebuie sa ma duc si ce sa fac, sa obtin acea echivalare? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Diploma de bacalaureat alidiana alidiana Salut tuturor! Urmez cursurile serale in cadrul unui liceu privat, de contabilitate, din Roma, iar anul acesta dau (in sfàrsit), ultimul examen, ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma bacalaureat sergiu908 sergiu908 Buna ziua!Sunt student in Spania si anul viitor vreau sa ma transfer la o facultate in Romania.Problema mea este urmatoarea: pentru a ma putea transfera la ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor in strainatate miriamm miriamm Fica mea a terminat facultatea de drept in Costa Rica la Universitate de Stat Costa Rica. Cineva poate sa imi spuna ce trebuie sa fac pentru ai fii ... (vezi toată discuția)