avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract arenda

Daca am un contract de arenda pt. 1 ha pamant arabil si in contract se prevede sa primesc o cantitate de cereale sau contravaloarea acesteia , si primesc 100-150 lei/an trebuie sa depun declaratie si sa platesc 16% din suma ?
Cel mai recent răspuns: Aura2012 , utilizator 21:40, 15 Mai 2012
Primaria unde sa inregistrat contractul de arendare comunica lista cu persoanele care au incheiat contract de arendare la finante si primiti acasa instiintare sa va prezentati sa platiti impozitul , da va impoziteaza la suma trecuta in contract

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arendare teren bogdanmarinela bogdanmarinela Un batran - ce nu mai poate munci pamantul din proprietate,vrea sa arendeze o suprafata de teren. Care sunt pasii de urmat si unde trebuie sa se adreseze? ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda intre doua persoane fizice AlinaMarinFlorea AlinaMarinFlorea Buna ziua, as dorii sa stiu daca pot face un contract de arenda doua persoane fizice.Trebuie neaparat sa ai firma ca sa poti lua in arenda pamant?Ar exista ... (vezi toată discuția)
Veniturile realizate in urma arendarii unui teren Adyna2006 Adyna2006 am primit o notificare de la ANAF prin care mi se comunica ca am realizat venituri din activitati agricole si trebuie sa platesc retroactiv din 2009.mentionez ... (vezi toată discuția)