avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acordul vecinilor pentru autorizarea punctului de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acordul vecinilor pentru autorizarea punctului de lucru

BUNA ZIUA VA ROG MULT SA IMI SPUNETI LEGAL ;AM LINGA MINE O FIRMA DE TERMOPANE CARE TAIE VOPSESC SI FAC GALAGIE NON STOP INSA NICI UNUL DIN VECINI NU LI S-A CERUT VREO SEMNATURA PENTRU SEDIU SI PUNCT DE LUCRU POLITIA LOCALA CIND A FOST SESIZATA NE-AU SPUS DOAR VERBAL NU SI IN SCRIS DESI AM CERUT CA NOILE REGLEMENTARI NU MAI CER SEMNATURILE VECINILOR DECI EI AU AUTORIZATII FAC CE VOR SI CIND VOR ;VA RUGAM LEGAL CE PUTETI SA NE INVATATI SA FACEM DEOARECE AM DEVENIT SECHESTRATI IN CASE CU CALDURILE ASTEA CIND INCEP SA VOPSEASCA MULTUMIM MULT
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:15, 17 Mai 2012
incercati sa nu mai scrieti cu majuscule.
ce intelegeti dvs prin "langa mine '?
depinde daca sunt in aceeasi cladire sau in tr-o cladire alaturata, depinde si pana la ce ora fac zgomot.
sunt multe de luat in calcul.
faceti plangere la "mediu"
MA SCUZATI DAR NU MA PRICEP DECIT ASA [FIRMA ESTE IN CURTEA ALATURATA ACESTIA AU INCHIRIAT SPATIUL DE LA UN PROPIETAR AU PROGRAM SI SIMBATA SI DUMINICA SI LUCREAZA SI NOAPTEA SI CIND DORESC NU SE JENEAZA DE NIMENI NEAVIND IN HALA UTILAT CONFORM NORMELOR NU POT STA INAUNTRU NEAVIND AERISIRE LUCREAZA SUB CERUL LIBER
DIN PACATE AM FACUT LA PRIMARIE, MEDIU CEI DE LA MEDIU AU ZIS CA NU POT SA -I PAZEASCA DAR MA INTREB AU NEVOIE DE SEMNATURI DE LA VECINI SA NU ?MULTUMESC ORICUM
daca sesizati mai ulte organe (politie, itm etc ) vor inceta.
problema e sa nu fie "protejati " de cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala si conditii de igiena intre hala de productie mobila si casa ALXGH ALXGH Buna ziua! Problema: Veciunul de langa proprietatea casei mele si-a construit o hala pentru mobila la 60 cm de gardul meu avand si un gater de lemne in curte. ... (vezi toată discuția)
Radet nu-mi aproba debransarea din cauza unui vecin!!!! Anaalina Anaalina Deci , o sa incerc sa fiu cat se poate de scurta sa nu plictisesc pe nimeni. Asadar : am reusit si ne-am montat centala pe gaze. Insa unul dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Autorizatie functionare atelier fara acord vecini Ela Alexandru Ela Alexandru Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Pe strada pe care locuiesc s-a deschis in curtea alaturata un atelier montat GPL.Nu ne-a cerut niciun acord, pur ... (vezi toată discuția)