avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... C e Actiune se face in instanta pentru eliminare ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

C e Actiune se face in instanta pentru eliminare Codebitor din Contract de Imprumut

Care este modul de a actiona in instanta banca pentru ca , NU a fost de acord sa scoata din contractul de credit a ficei imprumutatutlui care are calitatea de codebitor.
Cererea a fost facuta de catre imprumutat , cerere care se baza pe salarizare mai mare ce acoperea si salarul acesti codebitor
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:22, 16 Mai 2012
Chiar daca Romaniei i se mai spune si tara lui Papura Voda,o astfel de actiune nu va fi niciodata admisa in Instanta. Sigur veti gasi avocati care sa va dea asigurari ca ei pot castiga o astfel de actiune. Ori sunt necunoscatori ai legii, ori prea lacomi si vor doar sa va ia niste bani. Am vazut cateva astfel de actiuni, sunt imense ineptii. Banca nu poate fi niciodata obligata in instanta sa modifice un contract de credit decat daca exista clauze abuzive si acestea sunt anulate in instanta.

Cum ar fi sa va dea sotul sau sotia in judecata si sa ceara ca instanta sa va oblige sa fiti de acord ca sotul/sotia sa faca sex cu alte persoane? Ar fi o actiune intemeiata? Cam acelasi temei il are si actiunea pe care dumneavoastra doriti sa o promovati.

Fiti fara grija, nu aveti nicio sansa in instanta sa castigati o astfel de actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C e actiune se face in instanta pentru eliminare codebitor din contract de imprumut antonroja antonroja Care este modul de a actiona in instanta banca pentru ca , NU a fost de acord sa scoata din contractul de credit a ficei imprumutatutlui care are calitatea de ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj john_valentyn john_valentyn Buna seara, As dori sa divortez de sotia mea de comun acord. Avem impreuna o masina care este pe numele meu, cumparata in timpul casatoriei si un apartament ... (vezi toată discuția)
Titular credit - imprumutat / codebitor - drepturi si obligatii radu1984 radu1984 Poate cineva sa clarifice urmatoarele aspecte referitoare la contracte de credit cu banca? 1) Daca avem imprumutat si codebitor, cine este titularul ... (vezi toată discuția)