Mai pot obtine numere provizorii pentru un autoturism cumparat din germania in conditiile in care ma judec cu statul pentru a-l obliga sa-mi inmatriculeze autoturismul?
mentionez faptul ca am cistigat deja la instanta de fond si am avut deja numere provizorii de 3 ori
momentan nu a fost atacata dar nu este definitiva si am cunoscut persoane care in judetul vrancea aU luat numere provizorii de 8 ori pina acum in aceleasi conditii,insa la noi in judet (BUZAU)nu se dau decit de 3 ori.UNDE SE PROCEDEAZA CORECT.
Nu exista corect sau incorect. Probabil s-au obtinut numerele acelea prin ordonanta presedintiala. Nu peste tot se poate obtine ordonanta presedintiala pentru asta. Nu e un abuz al justitiei. Fiecare instanta are libertatea sa aprecieze de la caz la caz. Uitati, nici la Sibiu nu se pot obtine mai multe numere.
Timbru mediu 2014
sanducj
As dori sa achizitionez un autoturism din Germania. As putea deschide un proces prin care sa cer instantei sa oblige SPCRPCIV (serviciul de inmatriculari) ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare
eu_craciun
buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)