avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot obtine numere provizorii pentru un autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot obtine numere provizorii pentru un autoturism cumparat din Germania daca ma judec cu statul pentru a-l obliga sa il inmatriculeze?

Mai pot obtine numere provizorii pentru un autoturism cumparat din germania in conditiile in care ma judec cu statul pentru a-l obliga sa-mi inmatriculeze autoturismul?
mentionez faptul ca am cistigat deja la instanta de fond si am avut deja numere provizorii de 3 ori
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: tanasedaniel , utilizator 08:52, 17 Mai 2012
Pai si a fost atacata hotararea instantei de fond sau care e problema?
momentan nu a fost atacata dar nu este definitiva si am cunoscut persoane care in judetul vrancea aU luat numere provizorii de 8 ori pina acum in aceleasi conditii,insa la noi in judet (BUZAU)nu se dau decit de 3 ori.UNDE SE PROCEDEAZA CORECT.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
tanasedaniel, utilizator
Nu exista corect sau incorect. Probabil s-au obtinut numerele acelea prin ordonanta presedintiala. Nu peste tot se poate obtine ordonanta presedintiala pentru asta. Nu e un abuz al justitiei. Fiecare instanta are libertatea sa aprecieze de la caz la caz. Uitati, nici la Sibiu nu se pot obtine mai multe numere.
cum se poate obtine o astfel de ordonanta prezidentiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru mediu 2014 sanducj sanducj As dori sa achizitionez un autoturism din Germania. As putea deschide un proces prin care sa cer instantei sa oblige SPCRPCIV (serviciul de inmatriculari) ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Obtinere numere auto stelianus stelianus am cumparat o masina di germania am demarat procedura de inmatriculare am obtinut in septembrie primul rind de nr provizorii intrucit la rar este aglomerat a ... (vezi toată discuția)